Guide: Vælg det rigtige kostume til halloween

Mand klædt ud som zombie
Guide: Vælg det rigtige kostume til halloween
Henrik Andersen
-
20/01/2023
-

Når du skal til Halloween, er det vigtigt, at du gør noget ud af dit kostume. Der er mange muligheder, men det handler om at vælge et uhyggeligt kostume, som passer til festen. Skal der mindreårige børn med, er det måske en god idé ikke at gøre det alt for uhyggeligt, men ellers er det kun fantasien, som sætter grænser.

Vælg et uhyggeligt kostume

Det kan være svært at vælge, hvad man skal have på til Halloween, men ikke desto mindre er det vigtigt, at du vælger det rigtige kostume. Der er mange valgmuligheder, men temaet skal selvfølgelig være uhyggeligt. Hvis der kommer børn med til festen, så bør du dog måske overveje, at det ikke skal skræmme livet af dem.

Her kan du eksempelvis klæde dig ud som et spøgelse, hvis du blot ønsker et simpelt og billigt kostume, som du nemt kan tage af på et senere tidspunkt. Det kræver i princippet bare et hvidt lagen, som du klipper nogle huller i til øjnene. På den måde kan du slippe afsted med ikke at bruge så mange penge på dit Halloween-kostume.

Du kan også gå all-in

Hvis du synes, at et spøgelse måske er et lidt for letkøbt kostume, så er der selvfølgelig også mulighed for at gå all-in. Det kan du eksempelvis gøre ved at vælge et kostume, som ikke bare kræver, at du klipper huller i et par lagen. Du kan købe et kostume over nettet, eller du kan lave dit helt eget, hvis du er kreativt anlagt.

Det giver selvfølgelig pluspoint, hvis du samtidig går i krig med sminke og teaterblod, så det kommer til at se virkelighedstro ud. Der er mange muligheder, men hvis du skal bruge makeup til at sminke dig, så kræver det, at du ved, hvad du laver – for det kan hurtigt komme til at tage tid at lægge en ordentlige zombie-makeup.

I sidste ende er det op til dig selv at beslutte, hvor uhyggeligt dit kostume skal være. Der er uanede muligheder, og hvis du mangler inspiration, så kan du altid finde eksempler på, hvordan andre har klædt dig ud, hvis du søger på nettet. Her kan du finde gode bud, som du kan lade dig inspirere af, når du skal vælge kostume til Halloween.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!